OBVESTILO

Zaradi splošnih zdravstvenih razmer po Sloveniji s koronavirusom odpade oz. se prestavi za nedoločen čas občni zbor članov in mladine in vse vaje mladine. Za nove datume vas bomo obvestili.

Aktiviran požarni javljalnik ČHE Avče

PGD Kanal - Požarni alarm ČHE AvčeV ponedeljek, 24. julija 2017 nas je na noge spravil poziv. V sporočilu iz regijskega centra za obveščanje je pisalo, da se je sprožil alarm za požar pri generatorju v črpališču elektrarne (ČHE) v Avčah. Gasilci PGD Kanal smo takoj izvozili s GCGP-1.

Takoj za tem smo izvozili še z AC in PV-1. Na kraj dogodka smo prišli kot prva enota. Gasilci so vstopili opremljeni z IDA in termo kamero ter si ogledali prostor. Pri ogledu niso opazili nič posebnega. Že pred našim prihodom je sistem požarnega varovanja aktiviral mešanico varovalnega plina, ki je napolnil neprodušen prostor, da ne bi prišlo do morebitnega vžiga oz. širjenja požara. Po prihodu poklicnih kolegov iz JZGRD Nova Gorica smo si prostor še enkrat ogledali in kasneje zaključili z intervencijo. Na intervenciji so bili še gasilci iz PGD Avče.

METEO.SI  graficni-prikaz-spin
VREME SPIN POŽARNA OGROŽENOST

NIČ VAS NE STANE, DA STE DOBRODELNI!
Izpolnite zahtevek za namenitev dela dohodnine in nam namenite 0,5% le-te. Takšna donacija vas nič ne stane, saj gre teh pol odstotka sicer v državni proračun.
Obrazec "Zahteva za namenitev dela dohodnine".

SPIN DOGODKI