Tekmovanje v GŠD v Anhovem

PGD Kanal - Tekmovanje v AnhovemV soboto, 13. maja 2017 je potekalo tekmovanje v gasislko-športnih disciplinah. Tekmovanje za memorial Matevža Haceta je potekalo v Anhovem. Prostovoljno gasilsko društvo Kanal je nastopilo s petimi ekipami, ki so bile uspešne. Tekmovanje je potekalo v dveh delih. Mladinske ekipe so nastopale dopoldan.

Nastopilo je enajst ekip v pionirskih (4 moške in 2 ženski ekipi) in mladinskih (4 moške in 1 ženska ekipa) vrstah. Mladinci PGD Kanal so dobro odrezali in osvojili tretje mesto, ki še prinaša mesto na regijskem tekmovanju. Članske vrste so tekmovale v popoldanih urah. V vseh članskih kategorijah smo imeli po enega predstavnika. Članom in članicam B ter članica A so odlično izvedli nastope in dosegli odlično prvo mesto. Žal članom A ni uspelo uvrstiti na regijsko tekmovanje, ki bo 3. junija v Cerknem. Do takrat imajo ekipe dovolj časa, da popravijo svoje napake in izboljšajo nastop.

Slike: Tekmovanje v GŠD Anhovo, 13.5.2017

METEO.SI  graficni-prikaz-spin
Vreme Windy SPIN POŽARNA OGROŽENOST

NIČ VAS NE STANE, DA STE DOBRODELNI!
Izpolnite zahtevek za namenitev dela dohodnine in nam namenite 1,0% le-te. Takšna donacija vas nič ne stane, saj gre ta odstotek sicer v državni proračun.
Obrazec "Zahteva za namenitev dela dohodnine".
Navodila za aplikacijo eDavki (Android in IOS).

Spoštovani občani!
PGD Kanal organizira zbiranje odpadnih kovin. Kontejner je postavljen za gasilskim domom. Akcija zbiranja poteka od 2. novembra 2020. Sredstva bodo namenjena za nakup opreme. Hvala že vnaprej!