Pomoč na prizadetih območjih ob poplavah

Pomoč Koroški ter Savinjski regiji ob poplavah. V ponedeljek, 7.8.2023 smo se v zgodnjih urah odpravili na pomoč na prizadeta območja na Koroškem.več o novici

NEURJE JULIJ 2023

Začelo se je 12. julij 2023, ko smo prejeli prvi poziv, da so odkrite strehe in podrta drevesa po občini. Takoj smo izvozili z več vozili in začeli z saniranjem škode.

 

Naslednji poziv je sledil 18. julij proti večeru, ko je bilo še več podrtih dreves in odkritih streh pretežno na Kambreškem.več o novici

Požar v SNG Solkan

V sredo, 19. aprila 2023 nas je ob 00:38 zbudil pozivnik. Klicani smo bili na pomoč pri požaru v Solkanu, v nekdanjem objektu Avtoprometa Gorica, saj se je požar hitro širil.

Izvozili smo s tremi vozili. Po prihodu v Solkan, so nas razporedili na južni del objekta. Takoj smo začeli z postavitvijoveč o novici

Statistika intervencij 2022

Statistika intervencij 2022

Leto 2022 je bilo za gasilce PGD Kanal na področju posredovanja na intervencijah najbolj aktivno do sedaj. V letu 2022 smo posredovali kar na sedemdesetih (70) intervencijah različnih dogodkov, kar je največ do sedaj (rekord). Tako smo presegli število intervencij iz leta 2014, ko jih je bilo 45.

Velikoveč o novici

Požari na Krasu 2022

Požari na Krasu 2022

V petek 15. julija 2022 smo bili preko Regijskega centra za obveščanje, obveščeni o požaru v naravi v okolici Opatjega Sela. Gorelo je v okolici odcepa za Cerje in se širilo proti kraju Opatje Selo. Požar je bil globoko v gozdu, gorelo pa je grmičevje in trava na težko dostopnem terenu.

Že takoj jeveč o novici

METEO.SI  graficni-prikaz-spin
VREME SPIN POŽARNA OGROŽENOST

NIČ VAS NE STANE, DA STE DOBRODELNI!
Izpolnite zahtevek za namenitev dela dohodnine in nam namenite 1,0% le-te. Takšna donacija vas nič ne stane, saj gre ta odstotek sicer v državni proračun.
Obrazec "Zahteva za namenitev dela dohodnine".
Navodila za aplikacijo eDavki (Android in IOS).

Spoštovani občani!
PGD Kanal organizira zbiranje odpadnih kovin. Kontejner je postavljen za gasilskim domom. Akcija zbiranja poteka od 2. novembra 2020. Sredstva bodo namenjena za nakup opreme. Hvala že vnaprej!