GASILSKI KOLEDARJI PGD KANAL 2021

Spoštovani občani in občanke!
Zaradi odgovornosti za vaše in naše zdravje, vas letos žal ne bomo osebno obiskali na domu in vam zaželeli lepih praznikov ter voščili vse dobro v prihajajočem letu 2021. Zato smo se odločili, da bomo koledarje dostavili na drugačen način.

Na vaša vrata vam bomo v naslednjih dneh, namesto osebnega obiska, obesili naš gasilski koledar z dopisom naših dobrih želja. Če pa ga ne bo in bi ga želeli imeti, nam to sporočite. Vaše donacije za nas predstavljajo pomemben prihodek finančnih sredstev. Ta sredstva bomo namenili za nakup gasilsko reševalne opreme. Zato se obračamo na vas s prošnjo za vašo donacijo! Finančna sredstva lahko donirate na različne, spodaj navedene načine. Upamo, da nas boste tudi letos, kljub težki situaciji, občani podprli. Tudi gasilci potrebujemo kdaj pomoč, da bomo lahko lažje pomagali vam!
V upanju na vaše razumevanje, vam želimo vse dobro!
Gasilke in gasilci PGD Kanal
Vaše donacije nam lahko namenite na naslednje načine:
- s poslanim SMS-om z besedilom KANAL10 na telefonsko številko 1919 ter tako darujete 10€. Storitev omogočajo Telekom, A1, T-2 in Telemach.
- z osebnim obiskom na našem dvorišču, kjer bomo upoštevali vse zaščitne ukrepe: od ponedeljka do petka od 8. do 11. ure.
-preko vaše mobilne ebanke s skeniranjem spodnje QR kode

 

METEO.SI  graficni-prikaz-spin
Vreme Windy SPIN POŽARNA OGROŽENOST

NIČ VAS NE STANE, DA STE DOBRODELNI!
Izpolnite zahtevek za namenitev dela dohodnine in nam namenite 1,0% le-te. Takšna donacija vas nič ne stane, saj gre ta odstotek sicer v državni proračun.
Obrazec "Zahteva za namenitev dela dohodnine".
Navodila za aplikacijo eDavki (Android in IOS).

Spoštovani občani!
PGD Kanal organizira zbiranje odpadnih kovin. Kontejner je postavljen za gasilskim domom. Akcija zbiranja poteka od 2. novembra 2020. Sredstva bodo namenjena za nakup opreme. Hvala že vnaprej!