Vaja v Domu upokojencev Tolmin

V petek, 25.10.2019, smo se udeležili gasilske vaje v Domu upokojencev Tolmin, katera je potekala v organizaciji Gasilske zveze Tolmin.


S posadko sedmih ljudi in vozilom GCGP-1 smo se odpravili v Tolmin na zbirno mesto pri gasilskemu domu. Tam smo po aktiviranju odhiteli do doma upokojencev. Na kraju dogodka so bila že bližnja društva, tako da je bilo vodenje in reševanje že v teku. Po prijavi na zbirnem mestu smo si nadeli IDA (izolirne dihalne aparate) in zamenjali predhodno ekipo, ki je že preiskovala zadimljen hodnik doma. Med preiskovanjem smo naleteli na dva ponesrečenca, katera smo pospremili v varno cono in dokončali s pregledovanjem. Ostala gasilska društva so medtem že napeljala cevi in pričela z gašenjem doma upokojencev.
Vaja je bila namenjena učenju kako ukrepati pri požaru v domu starejših občanov, kot tudi sodelovanje med različni službami (gasilci, NMP, policija …). Po zaključku vaje je sledila pogostitev v domu upokojencev in gasilskem domu Tolmin.

Galerija slik: Vaja v Domu upokojencev Tolmin

METEO.SI  graficni-prikaz-spin
Vreme Windy SPIN POŽARNA OGROŽENOST

NIČ VAS NE STANE, DA STE DOBRODELNI!
Izpolnite zahtevek za namenitev dela dohodnine in nam namenite 1,0% le-te. Takšna donacija vas nič ne stane, saj gre ta odstotek sicer v državni proračun.
Obrazec "Zahteva za namenitev dela dohodnine".
Navodila za aplikacijo eDavki (Android in IOS).

Spoštovani občani!
Akcija zbiranja odpadnih kovin je končana. Tako, da za gasilskim domom ni več zabojnika. Hvala vsem, ki ste pomagali!