Tekmovanje za memorial Matevža Haceta (mokra vaja)

PGD KanalKonec meseca maja (28.5.) smo nastopili na občinskem tekmovanju Gasilske zveze Goriške (v sodelovanju z GZ Ajdovščina) za memorial Matevža Haceta v Ajdovščini. Štiri članske moške in ženske ekipe v vseh starostnih kategorijah (A – mlajši člani-ce in B – starejši člani-ce).

Ekipe so nastopile in se preizkusile v mokri vaji z motorno brizgalno, v razvrščanju (korakanje) ter v teoretičnem znanju (3 gasilci odgovarjali na 3 vprašanja).

Ekipe članov in članic B ter članic A so zasedle prva mesta v svojih kategorijah, le člani A 3. mesto.

Vsem našim ekipam se je uspelo uvrstiti na regijsko tekmovanje čez teden dni v Ajdovščini.

V soboto, 4. junija 2022 se je na istem prizorišču odvijalo regijsko tekmovanje. Naše ekipe so se dobro odrezale, trem pa se je uspelo uvrstiti na državno tekmovanje, ki bo prihodnje leto. Čestitke vsem.

Slike: Občinsko tekmovanje z MB (mokra vaja), 28.5.2022
Slike: Regijsko tekmovanje z MB (mokra vaja), 4.6.2022

METEO.SI  graficni-prikaz-spin
VREME SPIN POŽARNA OGROŽENOST

OBVESTILO O ODSOTNOSTI TAJNIŠTVA
Od 29.6.2022 do vključno 12.7.2022 bo tajništvo društva zaprto. V tem času se lahko obrnite na predsednika Tomaža Mugerlija (041-594-489), oziroma pišite na kanal.pgd@siol.net. Hvala za razumevanje.

 

NIČ VAS NE STANE, DA STE DOBRODELNI!
Izpolnite zahtevek za namenitev dela dohodnine in nam namenite 1,0% le-te. Takšna donacija vas nič ne stane, saj gre ta odstotek sicer v državni proračun.
Obrazec "Zahteva za namenitev dela dohodnine".

Spoštovani občani!
PGD Kanal organizira zbiranje odpadnih kovin in papirja. Kontejnerja sta postavljena za gasilskim domom. Akcija zbiranja poteka od 2. novembra 2020. Mali kovinski kontejner je namenjen samo za kovine (brez gume, plastike ...), velik pa za papir (v ta zabojnik se ne odlaga kartona, knjig…). Sredstva bodo namenjena za nakup opreme. Hvala že vnaprej!