Občinsko in regijsko tekmovanje z MB (suha vaja)

PGD Kanal - Občinsko tekmovanje Lokavec 2019Prostovoljno gasilsko društvo Kanal se je dne 25. maja 2019 udeležilo občinskega tekmovanja GZ Goriške v športnem parku v Lokavcu. Tam sta naše društvo zastopali dve ekipi, člani in članice B. Tekmovanje za članske vrste je bilo sestavljeno iz treh vaj, prva vaja je bila vaja z motorno brizgalno (suha izvedba), druga štafeta in tretja pa razvrščanje.

Obema ekipama sta uspešno opravili z nastopi in se uspelo uvrstiti na regijsko tekmovanje. Člani B so dosegli 1. mesto in članice B pa 2. mesto. Regijsko tekmovanje je potekalo teden dni kasneje, in sicer v soboto, 1. junija 2019 na športnem stadionu v Ajdovščini. Med številčnejšo konkurenco je ekipa članov B dosegla 3. mesto in članice B pa odlično 2. mesto. Obema ekipama se je uspelo uvrstiti na državno tekmovanje, ki bo prihodnje leto.

Galerija slik s tekmovanja

METEO.SI  graficni-prikaz-spin
Vreme Windy SPIN POŽARNA OGROŽENOST

NIČ VAS NE STANE, DA STE DOBRODELNI!
Izpolnite zahtevek za namenitev dela dohodnine in nam namenite 1,0% le-te. Takšna donacija vas nič ne stane, saj gre ta odstotek sicer v državni proračun.
Obrazec "Zahteva za namenitev dela dohodnine".
Navodila za aplikacijo eDavki (Android in IOS).

Spoštovani občani!
PGD Kanal organizira zbiranje odpadnih kovin. Kontejner je postavljen za gasilskim domom. Akcija zbiranja poteka od 2. novembra 2020. Sredstva bodo namenjena za nakup opreme. Hvala že vnaprej!