Kviz gasilske mladine v Kanalu

PGD Kanal - Kviz gasilske mladineV soboto, 3. februarja 2018 je v prostorih Prostovoljnega gasilskega društva Kanal potekal občinski kviz Gasilske zveze Goriške. Tekmovalo se je v treh starostnih kategorijah, nastopilo je 22 ekip iz štirih društev. PGD Kanal je na tekmovanju sodeloval s šestimi ekipami, v vseh starostnih kategorijah.

Med devetimi ekipami pionirjev, sta naši ekipi dosegli 6. in 7. mesto. Mladinski ekipi sta dosegli 8. in 9. mesto izmed 11 ekip. Obe ekipi pripravnikov pa sta kot edini ekipi v kategoriji osvojili prvi dve mesti in se s tem zagotovili napredovanje na regijsko tekmovanje. Pripravniki se bodo udeležili tekmovanja, ki bo potekalo 3. marca 2018. Čestitke tekmovalcem in mentorjem.

Slike: Občinski kviz GZ Goriške Kanal 2018

METEO.SI  graficni-prikaz-spin
VREME SPIN POŽARNA OGROŽENOST

NIČ VAS NE STANE, DA STE DOBRODELNI!
Izpolnite zahtevek za namenitev dela dohodnine in nam namenite 1,0% le-te. Takšna donacija vas nič ne stane, saj gre ta odstotek sicer v državni proračun.
Obrazec "Zahteva za namenitev dela dohodnine".
Navodila za aplikacijo eDavki (Android in IOS).

Spoštovani občani!
PGD Kanal organizira zbiranje odpadnih kovin. Kontejner je postavljen za gasilskim domom. Akcija zbiranja poteka od 2. novembra 2020. Sredstva bodo namenjena za nakup opreme. Hvala že vnaprej!