FireAlert 2

FireAlert 2Aplikacija FireAlert vam omogoča, da se vaš telefon obnaša kot pozivnik. Je odlična aplikacija za člane intervencijskih skupin, kot so: gasilci, gorska reševalna služba, nujna medicinska pomoč, civilna zaščita idr. Aplikacija FireAlert 2 se uporablja kot dopolnilni sistem in nikakor ne nadomešča pozivnikov.  

Aplikacija je povsem brezplačna in brez oglasov. Aplikacijo FireAlert 2 si lahko naložite preko aplikacije Google Play (povezava do spletne strani aplikacije). Aplikacija je od verzije 2.2.6 dalje tudi poslovenjena.

Priložena navodila veljajo samo za uporabnike Android pametnih telefonov in tista društva oz. gasilske zveze, ki imajo SMS pozivnik povezan z Regijskim centrom za obveščanje (RECO) oz. št. 112 v Gasilski zvezi Goriške.

Predhodno moramo na telefon shraniti melodijo za zvonjenje oz. za alarmiranje. Na naši spletni strani smo vam pripravili zvonjenje pozivnika Swissphone DE506 in zvok sirene gasilskega doma PGD Kanal. Obe zvonjenji si lahko povsem brezplačno naložite na vaš telefon. Melodijo je potrebno shraniti v mapo media/audio/ringtones/na SD kartico. V kolikor nimate te mape, jo ustvarite.

 

pdfNavodila za namestitev alarma FireAlert 2

mp3Melodija pozivnika Swissphone DE506
mp3Zvok sirene gasilskega doma PGD Kanal
mp3Alarm Chicago Fire

 

METEO.SI  graficni-prikaz-spin
VREME SPIN POŽARNA OGROŽENOST

NAPOVEDNIK

No events

OBVESTILO O ODSOTNOSTI
Od 10.8.2020 do 16.8.2020 bo tajništvo društva zaprto. V tem času se lahko obrnite na predsednika Tomaža Mugerlija (041-594-489), oziroma pišite na kanal.pgd@siol.net. Hvala za razumevanje.

 

NIČ VAS NE STANE, DA STE DOBRODELNI!
Izpolnite zahtevek za namenitev dela dohodnine in nam namenite 0,5% le-te. Takšna donacija vas nič ne stane, saj gre teh pol odstotka sicer v državni proračun.
Obrazec "Zahteva za namenitev dela dohodnine".

SPIN DOGODKI