Obisk otrok OŠ Kanal

pgd kanal dark wide 133pxTudi letos smo v mesecu požarne varnosti gostili otroke vrtca in osnovne šole Kanal. Najprej smo najmlajše obiskali kar v vrtcu, kjer smo jim predstavili nekaj opreme in delo gasilca. Otroci iz višjih oddelkov vrtca so  prišli v gasilski dom, kjer smo jim skozi zgodbico predstavili delo gasilca in opremo, ki jo uporabljamo pri našem delu.

Vse to smo naslednji dan prikazali tudi otrokom od prvega do tretjega razreda. Otroke in njihove učiteljice smo že tradicionalno pogostili z gasilskim čajem. V zameno za naš trud so nam podarili čaj, ki so ga sami pridelali na njihovem vrtu, za kar se jim lepo zahvaljujemo. Nekaj mladih nadobudnežev je pokazalo zanimanje za naše vrste in tudi tem smo postregli z ustreznimi odgovori.

METEO.SI  graficni-prikaz-spin
VREME SPIN POŽARNA OGROŽENOST

NIČ VAS NE STANE, DA STE DOBRODELNI!
Izpolnite zahtevek za namenitev dela dohodnine in nam namenite 1,0% le-te. Takšna donacija vas nič ne stane, saj gre ta odstotek sicer v državni proračun.
Obrazec "Zahteva za namenitev dela dohodnine".

Spoštovani občani!
PGD Kanal organizira zbiranje odpadnih kovin in papirja. Kontejnerja sta postavljena za gasilskim domom. Akcija zbiranja poteka od 2. novembra 2020. Mali kovinski kontejner je namenjen samo za kovine (brez gume, plastike ...), velik pa za papir (v ta zabojnik se ne odlaga kartona, knjig…). Sredstva bodo namenjena za nakup opreme. Hvala že vnaprej!