Varovali 6. reli Nova Gorica 2017

PGD Kanal - 6. rally Nova Gorica 2017Letošnji 6. dvodnevni reli Nova Gorica je potekal v petek, 8. in v soboto, 9. septembra 2017. Prostovoljno gasilsko društvo Kanal je tudi letos požarno varovalo to avtomobilistično prireditev. Dogodek je potekal v občinah Nova Gorica, Kanal in Brda.

Hitrostne preizkušnje so v občini Kanal potekale oba dneva. V petek je trasa potekala preko Liga, Kambreškega s ciljem v Ročinju. Letošnji start sobotne preizkušnje je bil na Pečnom nad Kanalom. Preizkušnja pa je potekala skozi Lig, preko Vrhovelj in s ciljem v Plavah. Druga preizkušnja pa je potekala na relaciji Morsko-Kanalski vrh-Bate.
Naša naloga na prireditvi je bilo požarno varovanje. Pokrivali smo pet nam dodeljenih lokacij, in sicer na Kambreškem, v Ročinju, Morskem, Batah in na Pečnom (Kanal). Na vsaki od lokacij smo imeli operativne gasilce z vozilom. K sreči nismo imeli veliko dela, povlekli vozilo na cesto, z avtodvigalom dvignili vozilo ter posuli absorbent. 

Galerija slik: 6. Rally Nova Gorica 2017

METEO.SI  graficni-prikaz-spin
VREME SPIN POŽARNA OGROŽENOST

OBVESTILO!

Uprava Republike Slovenije za zaščito in reševanje je z današnjim dnem (22.2.2019) razglasila veliko požarno ogroženost v nekaterih občinah, med njimi je tudi občina Kanal. Ukrep velja od 23.2. dalje pa do preklica. Z dnem 25.2. pa velja ukrep na celotnem področju Slovenije (kjer ni snežne podlage). V tem času je prepovedano kurjenje in ostala dela, ki bi povzročila požar.

Podrobneje na spodnji povezavi:
http://www.sos112.si/slo/clanek.php?catid=2&id=5470

OBVESTILO O ODSOTNOSTI

 

Od 5.3.2019 pa do 19.3.2019 bo tajništvo društva zaprto. V tem času se lahko obrnite na predsednika Tomaža Mugerlija (041-594-489), oziroma pišite na kanal.pgd@siol.net. Hvala za razumevanje.

NIČ VAS NE STANE, DA STE DOBRODELNI!
Izpolnite zahtevek za namenitev dela dohodnine in nam namenite 0,5% le-te. Takšna donacija vas nič ne stane, saj gre teh pol odstotka sicer v državni proračun.
Obrazec "Zahteva za namenitev dela dohodnine".