Varovali 6. reli Nova Gorica 2017

PGD Kanal - 6. rally Nova Gorica 2017Letošnji 6. dvodnevni reli Nova Gorica je potekal v petek, 8. in v soboto, 9. septembra 2017. Prostovoljno gasilsko društvo Kanal je tudi letos požarno varovalo to avtomobilistično prireditev. Dogodek je potekal v občinah Nova Gorica, Kanal in Brda.

Hitrostne preizkušnje so v občini Kanal potekale oba dneva. V petek je trasa potekala preko Liga, Kambreškega s ciljem v Ročinju. Letošnji start sobotne preizkušnje je bil na Pečnom nad Kanalom. Preizkušnja pa je potekala skozi Lig, preko Vrhovelj in s ciljem v Plavah. Druga preizkušnja pa je potekala na relaciji Morsko-Kanalski vrh-Bate.
Naša naloga na prireditvi je bilo požarno varovanje. Pokrivali smo pet nam dodeljenih lokacij, in sicer na Kambreškem, v Ročinju, Morskem, Batah in na Pečnom (Kanal). Na vsaki od lokacij smo imeli operativne gasilce z vozilom. K sreči nismo imeli veliko dela, povlekli vozilo na cesto, z avtodvigalom dvignili vozilo ter posuli absorbent. 

Galerija slik: 6. Rally Nova Gorica 2017

METEO.SI  graficni-prikaz-spin
VREME SPIN POŽARNA OGROŽENOST

NAPOVEDNIK

No events

NIČ VAS NE STANE, DA STE DOBRODELNI!
Izpolnite zahtevek za namenitev dela dohodnine in nam namenite 0,5% le-te. Takšna donacija vas nič ne stane, saj gre teh pol odstotka sicer v državni proračun.
Obrazec "Zahteva za namenitev dela dohodnine".