Dnevi zaščite in reševanja v Murski Soboti

PGD KanalČlani Prostovoljnega gasilskega društva Kanal so se udeležili Bogatajevih dnevov zaščite in reševanja, ki so potekali od 8. do 10. junija v Murski Soboti. Naši člani so se udeležili prireditve v petek, 9. junija 2017. Namen obiska je bil, da se naveže stike do potencialnih dobaviteljev opreme in seznani z raznimi novostmi, ki bi lahko koristile operativnemu delu društva.

Dnevi zaščite in reševanja so največja prireditev v Sloveniji, kjer se predstavljajo enote Civilne zaščite, različne reševalne službe ter sistem varstva pred naravnimi in drugimi nesrečami na sploh. Že od leta 2005 jih vsako drugo leto organizira Uprava Republike Slovenije za zaščito in reševanje v sodelovanju z lokalno skupnostjo. Tokratni dnevi zaščite in reševanja so že šesti po vrsti, vendar so prvič poimenovani po nekdanjem dolgoletnem poveljniku Civilne zaščite Republike Slovenije Miranu Bogataju.

Slike: Dnevi zaščite in reševanja, Murska Sobota 2017

METEO.SI  graficni-prikaz-spin
VREME SPIN POŽARNA OGROŽENOST

NAPOVEDNIK

05Dec
Tečaj IDA - 00:00
Ig- Ljubljana, Slovenija

NIČ VAS NE STANE, DA STE DOBRODELNI!
Izpolnite zahtevek za namenitev dela dohodnine in nam namenite 0,5% le-te. Takšna donacija vas nič ne stane, saj gre teh pol odstotka sicer v državni proračun.
Obrazec "Zahteva za namenitev dela dohodnine".

SPIN DOGODKI