Vaja v Domu upokojencev Tolmin

V petek, 25.10.2019, smo se udeležili gasilske vaje v Domu upokojencev Tolmin, katera je potekala v organizaciji Gasilske zveze Tolmin.


S posadko sedmih ljudi in vozilom GCGP-1 smo se odpravili v Tolmin na zbirno mesto pri gasilskemu domu. Tam smo po aktiviranju odhiteli do doma upokojencev. Na kraju dogodka so bila že bližnja društva, tako da je bilo vodenje in reševanje že v teku. Po prijavi na zbirnem mestu smo si nadeli IDA (izolirne dihalne aparate) in zamenjali predhodno ekipo, ki je že preiskovala zadimljen hodnik doma. Med preiskovanjem smo naleteli na dva ponesrečenca, katera smo pospremili v varno cono in dokončali s pregledovanjem. Ostala gasilska društva so medtem že napeljala cevi in pričela z gašenjem doma upokojencev.
Vaja je bila namenjena učenju kako ukrepati pri požaru v domu starejših občanov, kot tudi sodelovanje med različni službami (gasilci, NMP, policija …). Po zaključku vaje je sledila pogostitev v domu upokojencev in gasilskem domu Tolmin.

Galerija slik: Vaja v Domu upokojencev Tolmin

METEO.SI  graficni-prikaz-spin
VREME SPIN POŽARNA OGROŽENOST

NIČ VAS NE STANE, DA STE DOBRODELNI!
Izpolnite zahtevek za namenitev dela dohodnine in nam namenite 0,5% le-te. Takšna donacija vas nič ne stane, saj gre teh pol odstotka sicer v državni proračun.
Obrazec "Zahteva za namenitev dela dohodnine".

Spoštovani občani!
PGD Kanal organizira zbiranje odpadnih kovin in papirja. Kontejnerja sta postavljena za gasilskim domom. Akcija zbiranja poteka od 2. novembra 2020. Mali kovinski kontejner je namenjen samo za kovine (brez gume, plastike ...), velik pa za papir (v ta zabojnik se ne odlaga kartona, knjig…). Sredstva bodo namenjena za nakup opreme. Hvala že vnaprej!

URSZR NOVICE

SPIN DOGODKI

GZS