OBVESTILO

Zaradi splošnih zdravstvenih razmer po Sloveniji s koronavirusom odpade oz. se prestavi za nedoločen čas občni zbor članov in mladine in vse vaje mladine. Za nove datume vas bomo obvestili.

Z dnem 20. marec 2020 začne veljati velika požarna ogroženost naravnega okolja na območju celotne države. Razglas ne velja za območja s snežno odejo.
Z dnem razglasitve velike požarne ogroženosti je v naravnem okolju poleg požiganja in odmetavanja gorečih ali drugih predmetov ali snovi, ki lahko povzročijo požar, prepovedano tudi kuriti, kuriti kresove, požigati na območjih ob infrastrukturnih objektih, izven pozidanih površin uporabljati predmete, naprave ali izvajati aktivnosti, ki lahko povzročijo požar ter izvajati ognjemete.

Požarno varovanje 8. relija Nova Gorica 2019

PGD Kanal - Požarno varovanje 8. relija Nova Gorica 2019Letošnji osmi dvodnevni reli Nova Gorica je potekal v petek, 20. in v soboto, 21. septembra 2019. Prostovoljno gasilsko društvo Kanal je tudi letos požarno varovalo to avtomobilistično prireditev. Dogodek je potekal v občinah Nova Gorica, Kanal in Brda.

Hitrostne preizkušnje so v občini Kanal potekale oba dneva. V petek je trasa potekala s startom na Pečnom (Kanal) preko Liga s ciljem v Plavah. V soboto s startom na Vrhovljah preko Liga in ciljem v Ročinju. Druga preizkušnja pa je kot doslej potekala na relaciji Morsko-Kanalski vrh-Bate.

Pokrivali smo pet nam dodeljenih lokacij, in sicer na Pečnom, v Ligu, v Ročinju, Kanalskem vrhu in Batah. Na vsaki od lokacij smo imeli operativne gasilce z vozilom, ki so skrbeli za požarno varovanje. K sreči dela nismo imeli.

Slike: Požarno varovanje 8. relija Nova Gorica 2019

METEO.SI  graficni-prikaz-spin
VREME SPIN POŽARNA OGROŽENOST

NIČ VAS NE STANE, DA STE DOBRODELNI!
Izpolnite zahtevek za namenitev dela dohodnine in nam namenite 0,5% le-te. Takšna donacija vas nič ne stane, saj gre teh pol odstotka sicer v državni proračun.
Obrazec "Zahteva za namenitev dela dohodnine".

SPIN DOGODKI