Požarno varovanje 8. relija Nova Gorica 2019

PGD Kanal - Požarno varovanje 8. relija Nova Gorica 2019Letošnji osmi dvodnevni reli Nova Gorica je potekal v petek, 20. in v soboto, 21. septembra 2019. Prostovoljno gasilsko društvo Kanal je tudi letos požarno varovalo to avtomobilistično prireditev. Dogodek je potekal v občinah Nova Gorica, Kanal in Brda.

Hitrostne preizkušnje so v občini Kanal potekale oba dneva. V petek je trasa potekala s startom na Pečnom (Kanal) preko Liga s ciljem v Plavah. V soboto s startom na Vrhovljah preko Liga in ciljem v Ročinju. Druga preizkušnja pa je kot doslej potekala na relaciji Morsko-Kanalski vrh-Bate.

Pokrivali smo pet nam dodeljenih lokacij, in sicer na Pečnom, v Ligu, v Ročinju, Kanalskem vrhu in Batah. Na vsaki od lokacij smo imeli operativne gasilce z vozilom, ki so skrbeli za požarno varovanje. K sreči dela nismo imeli.

Slike: Požarno varovanje 8. relija Nova Gorica 2019

METEO.SI  graficni-prikaz-spin
VREME SPIN POŽARNA OGROŽENOST

OBVESTILO O ODSOTNOSTI TAJNIŠTVA
Od 29.6.2022 do vključno 12.7.2022 bo tajništvo društva zaprto. V tem času se lahko obrnite na predsednika Tomaža Mugerlija (041-594-489), oziroma pišite na kanal.pgd@siol.net. Hvala za razumevanje.

 

NIČ VAS NE STANE, DA STE DOBRODELNI!
Izpolnite zahtevek za namenitev dela dohodnine in nam namenite 1,0% le-te. Takšna donacija vas nič ne stane, saj gre ta odstotek sicer v državni proračun.
Obrazec "Zahteva za namenitev dela dohodnine".

Spoštovani občani!
PGD Kanal organizira zbiranje odpadnih kovin in papirja. Kontejnerja sta postavljena za gasilskim domom. Akcija zbiranja poteka od 2. novembra 2020. Mali kovinski kontejner je namenjen samo za kovine (brez gume, plastike ...), velik pa za papir (v ta zabojnik se ne odlaga kartona, knjig…). Sredstva bodo namenjena za nakup opreme. Hvala že vnaprej!