OBVESTILO

Zaradi splošnih zdravstvenih razmer po Sloveniji s koronavirusom odpade oz. se prestavi za nedoločen čas občni zbor članov in mladine in vse vaje mladine. Za nove datume vas bomo obvestili.

Vaje operative

PGD Kanal - Vaje operativeV soboto, 8. junija 2019 se je prvič letos zbrala operativa PGD Kanal. Tema tokratnih vaj je bila spoznavanje in rokovanje z opremo v vozilu GCGP-1. Poveljnik je prisotnim pokazal in razkazal opremo v vozilu. Po končanem ogledu je sledila kratka vaja z IDA, preiskovanjem prostorov ter iznosom ponesrečenca.

V petek, 14. junija 2019 so sledile nove vaje operative s preizkušanjem fizične pripravljenosti z uporabo IDA z ovirami. Tokratni poligon vaje je izjemoma potekal pod športno dvorano Kanal, kjer smo si pripravili podobno progo po zgledu iz tekmovanja Fire challenge oz. FireCombat.

Operativci so tako morali "preteči" vse stopnice ob športni dvorani, preskočiti steno, prenesti vsak po dve 25 kilogramov težki posodi penila in vleka večje traktorske gume z B cevjo (imitacija polnega B cevovoda).

Galerija slik: Vaje operative

METEO.SI  graficni-prikaz-spin
VREME SPIN POŽARNA OGROŽENOST

NIČ VAS NE STANE, DA STE DOBRODELNI!
Izpolnite zahtevek za namenitev dela dohodnine in nam namenite 0,5% le-te. Takšna donacija vas nič ne stane, saj gre teh pol odstotka sicer v državni proračun.
Obrazec "Zahteva za namenitev dela dohodnine".

SPIN DOGODKI