Tekmovanje s terenskimi vozili v Postojni

PGD Kanal - reli Postojna 2017Prostovoljno gasilsko društvo Kanal se je udeležilo 17. tekmovanja s terenskimi vozili v Postojni. Tekmovanje je potekalo v soboto, 3. junija 2017 v organizaciji PGD Postojna. Tekmovanja smo se udeležili drugič zapored.

Letošnji reli je potekal po novi trasi, pa tudi z drugimi vajami na kontrolnih točkah, kar daje čar in zanimivost tekmovanju. Letos so se upoštevali le časi vaj na kontrolnih točkah, in ne več čas celotnega potovanja po trasi kot lani. Po podatkih organizatorja je na tekmovanju nastopilo rekordnih 48 ekip, od tega 41 moških. Letos smo dosegli odlično 14. mesto, kar je boljši rezultat kot lani, ko smo dosegli 25. mesto. Ekipa in vozilo sta "preživeli" brez poškodb. Vsekakor je bilo zelo zanimivo tekmovanje, katerega bi priporočili drugim in skušali udeležiti tudi v bodoče.

METEO.SI  graficni-prikaz-spin
VREME SPIN POŽARNA OGROŽENOST

NAPOVEDNIK

OBVESTILO!

Uprava Republike Slovenije za zaščito in reševanje je z današnjim dnem (22.2.2019) razglasila veliko požarno ogroženost v nekaterih občinah, med njimi je tudi občina Kanal. Ukrep velja od 23.2. dalje pa do preklica. Z dnem 25.2. pa velja ukrep na celotnem področju Slovenije (kjer ni snežne podlage). V tem času je prepovedano kurjenje in ostala dela, ki bi povzročila požar.

Podrobneje na spodnji povezavi:
http://www.sos112.si/slo/clanek.php?catid=2&id=5470

NIČ VAS NE STANE, DA STE DOBRODELNI!
Izpolnite zahtevek za namenitev dela dohodnine in nam namenite 0,5% le-te. Takšna donacija vas nič ne stane, saj gre teh pol odstotka sicer v državni proračun.
Obrazec "Zahteva za namenitev dela dohodnine".