Občinski kviz v Kanalu

PGD Kanal - Občinski kviz v KanaluV soboto, 11. marca 2017 je v prostorih Prostovoljnega gasilskega društva Kanal potekal občinski kviz GZ Goriške. Na tekmovanju so ločeno sodelovale še ekipe gasilske zveze Nova Gorica - Šempeter. PGD Kanal je na tekmovanju sodeloval s štirimi ekipami.

Pionirji so dosegli 4. in 6. mesto, mladinci 9., pripravniki pa 1. mesto. Pripravniki se bodo udeležili regijskega tekmovanja na Colu čez slab teden dni (18.3.). Čestitke tekmovalcem in mentorjem. Na tekmovanju je sicer tekmovalo 8 pionirskih, 13 mladinskih ekip in 3 ekipe pripravnikov iz naše zveze.

Slike "Občinski kviz Kanal, 11.3.2017"
Rezultati občinskega kviza v Kanalu, 11.3.2017.

METEO.SI  graficni-prikaz-spin
VREME SPIN POŽARNA OGROŽENOST

NAPOVEDNIK

OBVESTILO!

Uprava Republike Slovenije za zaščito in reševanje je z današnjim dnem (22.2.2019) razglasila veliko požarno ogroženost v nekaterih občinah, med njimi je tudi občina Kanal. Ukrep velja od 23.2. dalje pa do preklica. Z dnem 25.2. pa velja ukrep na celotnem področju Slovenije (kjer ni snežne podlage). V tem času je prepovedano kurjenje in ostala dela, ki bi povzročila požar.

Podrobneje na spodnji povezavi:
http://www.sos112.si/slo/clanek.php?catid=2&id=5470

NIČ VAS NE STANE, DA STE DOBRODELNI!
Izpolnite zahtevek za namenitev dela dohodnine in nam namenite 0,5% le-te. Takšna donacija vas nič ne stane, saj gre teh pol odstotka sicer v državni proračun.
Obrazec "Zahteva za namenitev dela dohodnine".